Първа индивидуална консултация: 55лв.

Следващи консултации: 50лв.

Семейно / консултиране на двойки: 100лв.

Онлайн семейно консултиране 110 лв.

Детско консултиране (до 18 год.): 45лв.

Родителско консултиране (без детето) : 60лв.

Онлайн консултиране: 55 лв.

Всички цени са за 45мин, като първата консултация, както и консултацията на двойки може да отнеме малко повече време.

В случай, че сте планирали само едно посещение, моля запазете си два последователни часа, за да имаме възможност за изслушване, подкрепа и насоки. Цената за този тип консултация е 90 лв.

Психологичното консултиране основно е насочено към работа с конкретни житейски проблеми:

 • изпитвате тревога;
 • имате семейни проблеми;
 • имате проблеми на работното място;
 • не спите добре;
 • имате нужда да споделите, да бъдете изслушани и подкрепени;
 • затруднявате се в общуването с близките или с децата си;
 • смятате, че детето Ви има проблем;
 • затруднявате се в общуването другите;
 • чувствате, че никой не ви разбира;
 • често се гневите и имате агресивни пориви;
 • искате да промените черта от характера си или поведението;
 • стремите се към себепознание и самоусъвършенстване.

Работи се чрез изследване и обсъждане на затруднението на клиента. Продължителността от време е между 15 и 20 сесии. В зависимост от сложността на проблема, и от това, как клиента се справя, възможно е процесът да е и по-продължителен.

Важно е да се отбележи, че психологът не решава проблема на клиента, а го подпомага в осъзнаването му и открояването на насоките за неговото решаване.

Всеки отделен човек мисли по свой начин, когато има някакъв емоционален проблем и го интерпретира само от своята гледна точка.Тази интерпретация може да е правилна, но може и да не е така. Консултативната психология предлага и алтернативни начини на  мислене. Това е много важен момент, защото наличието на алтернативни начини на мислене означава възможност за избор. Колкото повече са алтернативите, толкова по-голяма е възможността за избор. Оттук и е толкова по-голяма е вероятността проблема да се реши по най-добрия начин. Клиентът обаче е този, който взема решенията и носи отговорността за това как ще ги приложи в живота си.

Имайте предвид, че с едно посещение не можем да постигнем нищо, освен да се запознаем, както и двумерно да определим терапевтичната заявка (затруднението, което Ви тревожи).

Можете да си запишете час като ми се обадите по телефона(+359886899986), като ми пишете(WhatsApp) или чрез платформата Superdoc.bg (зеления бутон “запиши час онлайн” горе в ляво).

Моля, не записвайтайте час, ако не възнамерявате да дойдете или ме уведомете по посочените по-горе начини, ако сте възпрепятствани за уговорената среща. Времето ми е ценно, а и може да лишите от възможност някой, който наистина има нужда от помощ. Благодаря за разбирането!

При психолог отиват тези, които осъзнават, че носят отговотността за своето страдание и остават до края само онези, които вярват, че в тях има достатъчно ресурс, за да го преодолеят със собствени сили.